S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

 

 

naše nová cena 757 Kč (30 Euro)
skladem
naše nová cena 1 493 Kč (60 Euro)
skladem
naše nová cena 600 Kč (24 Euro)
skladem

naše nová cena 3 190 Kč (128 Euro)
skladem
naše nová cena 2 490 Kč (100 Euro)
skladem
naše nová cena 3 690 Kč (148 Euro)
skladem


Zásady zpracování a ochrany osobních údajů - Soutěž

Zásady zpracování a ochrany osobních údajů

Základní ustanovení

Správcem osobních údajů podle čl. 4. bod 7. nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob při zpracování osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: "GDPR") je společnost Desert Rose perfume, s. r.o. se sídlem Palackého 1335, Uherský Brod 68801, IČ: 05713706 (dále jen: "správce").

Kontaktní údaje správce jsou:
adresa: Palackého 1335, Uherský Brod 68801
email: info@arabskeparfemy.cz
telefon: +420 604 951 628

Osobními údaji jsou veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo pomocí jednoho nebo více specifických faktorů, fyziologických, genetických, mentálních, ekonomických, kulturních nebo společenských

Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů:

Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytli nebo osobní údaje, které správce získal na základě vašeho zapojení do soutěže "Vyhrajte 2x parfém Sayadati a 5x koupon na nákup vzorků parfémů v hodnotě 250 " organizované prostřednictvím příspěvku na sociální síti Facebook (dále jen "Soutěž").

Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů:

Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je:

  1. Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., O některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby..
  2. Účelem zpracování osobních údajů je možnost vylosování vítěze a zaslání výhry vítězi.
  3. Ze strany správce přichází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR v souvislosti s použitím údajů pro marketingové účely. S takovým zpracováním poskytujete svůj výslovný souhlas.

 

Doba uchovávání údajů

Správce uchovává osobní údaje:

  • po dobu nezbytnou k uskutečnění soutěže, vylosovaných výherců, kontaktování výherců a předání výher, zpravidla ne déle než tři měsíce po uskutečnění losování výherců.
  • po dobu, dokud je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 5 let, pokud jsou osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu
  • Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

 

Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

Příjemci osobních údajů jsou osoby:

podílející se na dodání výhry a komunikací s výherci zaisťujúce chod soutěže

zajišťující marketingové služby

Správce nemá v úmyslu poskytnout osobní údaje do třetí země (mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů v třetích zemích jsou poskytovatelé cloudových služeb.

Vaše práva

  • Za podmínek stanovených v GDPR máte:
  • právo na přístup ke svým osobním údajům podle čl. 15 GDPR,
  • právo na opravu osobních údajů podle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování podle čl. 18 GDPR.
  • právo na výmaz osobních údajů podle čl. 17 GDPR.
  • právo podat námitky proti zpracovávání podle čl. 21 GDPR
  • právo na přenositelnost údajů podle čl. 20 GDPR.
  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. I. těchto podmínek.
  • Dále máte právo podat stížnost na Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.

 

Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal všechny technické a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů..
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v písemné podobě.
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jim pověřené osoby.

 

Závěrečná ustanovení

  1. Zapojením se do soutěže potvrzujete, že jste seznámen s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách nebo prostřednictvím Facebook stránky.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.05.2018.

 

MDFjMWFlZ